PREPARARE:
Ceapa tocata se caleste foarte putin in tigaie, se adauga feliile de salam si rondelele de carnat, se parjolesc putin, se adauga ouale ( atentie sa le pastram intacte, ele se vor aseza in mijlocul blatului), apoi rosiile si sosul de rosii. Se condimenteaza dupa gust!
Blatul de pizza il preparam din: 300 gr apa, 1 varf de sare si 350 gr faina, il intindem cat forma unei farfurii mari rotunde si il rumenim in cuptorul incins.
Pe blatul rumenit se pune cu atentie oul facut tare, se pozitioneaza in mijloc si apoi se incarca blatul cu compozitia fierbinte, se orneaza cu patrunjel verde!
POFTA BUNA!!!
Pizza cu ou se serveste calda.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe