Pizza de sezon este alegerea pentru o cina de vara, atunci cand bineinteles vremea ne permite si nu ne incingem langa cuptor.
Blatul de pizza:
Din faina, drojdie, ou, lapte si condimente se otine un aluat care va trebui sa stea la crescut 30 minute.
Se spala legumele si se taie dupa preferinte, se taie apoi toate ingredientele fasii sau in forma dorita. Se unge tava cu ulei, apoi asezam alatuatul si peste cascavalul, iar la final toate ingredientele.
Se lasa la cuptor 30 minute.
Pizza se feliaza si se serveste calda.
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloO reteta rapida, un aluat fraged si multa savoare.
Tarta sarata cu rosii si masline1. Cele doua aluaturi se lucreaza separat. Pentru fiecare in parte, untul rece se bate spuma cu zaharul pudra si esenta de...
Biscuiti marmorati
Comentarii