Pentru aceasta pizza aveti nevoie de faina, drojdie, apa, ulei, sos de rosii, ceapa, masline, sunca, mozzarella, ciuperci si busuioc.
Pentru a face pizza delicioasa cu mozzarella se amesteca ingredientele pentru blat pana se obtine un aluat usor de modelat. Se lasa la dospit. Separat se curata ciupercile, apoi se feliaza. Se curata ceapa si se taie rondele, mozzarella, se taie cubulete, sunca se taie bucati, iar sosul de rosii se condimenteaza cu cimbru si busuioc. Aluatul de pizza se intinde intr-o tava tapetata cu ulei. Se pune un strat de suc de rosii si se adauga ingredinetele. Se introduce pizza cu mozzarella la cuptor si se coace la 220 grade.
Pizza delicioasa cu mozzarella se serveste cu sosul picant de rosii.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradImi plac deserturile astea la pahar, sunt si aratoase si delicioase si poti sa faci o multime de combinatii. De data asta am...
Reteta de desert duo ciocolata neagra si piersici de gradinaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii