Pregatim aluatul: se dizolva drojdia in putina apa calduta, se adauga putin zahar si putina faina.
Se adauga ulei, sare, oregano, restul de apa si faina cat cuprinde.
Se amesteca bine si se framanta pana se obtine un aluat bun de intins.
De aceasta data, nu l-am mai lasat la crescut, ci l-am intins imediat. Am ales sa fac o pizza cu blat subtire, asa ca l-am intins mai mult iar aluatul ramas l-am dat la frigider pentru alt preparat.
Se preincalzeste cuptorul si, daca aveti ajutoare in bucatarie, se feliaza salamul, ciupercile, legumele si tot ce mai doriti sa adaugati pe pizza.
Se unge aluatul cu ketchup si se orneaza dupa gust. Se rade cascavalul si se da la cuptor pentru 35 de minute sau pana se rumeneste, la foc mediu.
Timp total: aprox 1 h
Portii: o tava este suficienta pentru 4 portii mari sau 6 medii.
Pofta Buna!
Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/08/pizza-summer.html
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe