Paste si pizza

Reteta Pizza taraneasca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
luminitanaty postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Pizza Quattro Formaggi, reteta lui George vicecampion European la pizza"
 
Facem un aluat din 250 gr drojdie inmuiata intr-un castron cu pic de sare. Incalzim apa si o turnam peste faina. Punem drojdia si 50 ml de ulei si inc

ingrediente

   300 gr salam
   200 gr masline
   2 cartofi
   200 gr cascaval
   1 ardei capia
   oregano
   ketchup
   rozmarin
   1 ardei iute
   250 gr drojdie
   faina
   1 ceasca apa
   sare

mod de preparare

Facem un aluat din 250 gr drojdie inmuiata intr-un castron cu pic de sare. Incalzim apa si o turnam peste faina. Punem drojdia si 50 ml de ulei si incepem sa framantam pana obtinem un aluat elastic. Se lasa la dospit 30 min.


Pregatim si "umplutura". Taiem feliu salamul si ardeiul. Cartofii ii prajim si maslinele le taiem rondele. Intindem din aluat o foaie, o ungem cu ketchup amestecat cu rozmarin si oregano. Punem umplutura iar la final adaugam cascavalul ras.
Alte retete culinare recomandate
Incearca si Macaroane cu branza
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza taraneasca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.