Facem un aluat din 250 gr drojdie inmuiata intr-un castron cu pic de sare. Incalzim apa si o turnam peste faina. Punem drojdia si 50 ml de ulei si inc
Facem un aluat din 250 gr drojdie inmuiata intr-un castron cu pic de sare. Incalzim apa si o turnam peste faina. Punem drojdia si 50 ml de ulei si incepem sa framantam pana obtinem un aluat elastic. Se lasa la dospit 30 min.
Pregatim si "umplutura". Taiem feliu salamul si ardeiul. Cartofii ii prajim si maslinele le taiem rondele. Intindem din aluat o foaie, o ungem cu ketchup amestecat cu rozmarin si oregano. Punem umplutura iar la final adaugam cascavalul ras.
Alte retete culinare recomandate
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii