Paste si pizza

Reteta Placinta alsaciana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
MariaMona postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Placinta cu spanac si branza (reteta video)"
 
Din faina, ulei, apa, sare si drojdie se face un aluat care se lasa 30 de minute la dospit, dupa aceea se intinde. Smantana (daca e prea groasa se poa

ingrediente

   Blat de pizza: 400g faina
   4 linguri de ulei
   250ml apa
   1 lingurita de sare
   1 cub de drojdie (sau un plic drojdie uscata)
   Umplutura: 300g smantana (creme double)
   5 cepe mijlocii
   200g costita
   vegeta
   piper

mod de preparare

Din faina, ulei, apa, sare si drojdie se face un aluat care se lasa 30 de minute la dospit, dupa aceea se intinde. Smantana (daca e prea groasa se poate amesteca cu frisca - cam 200 si 100ml) se intinde peste blat. Ceapa se taie pestisori, costita se taie cubulete sau feliute subtiri. Ceapa si costita se pun peste smantana. Se presara vegeta si piper si se coace in cuptorul preincalzit la maxim la nivelul de sus 15-20 de minute. Se poate servi si a doua zi incalzita in cuptorul cu microunde - e la fel de buna ca proaspata.
Incearca si Paste cu stevie si branza
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta alsaciana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.