Spaghete carbonara reţetă cu spanac și carne tocată
Se pune apa cu o lingurita de sare, la fiert, iar cand da in clocot, se adauga spaghetele, fara sa le rupem, la fiert cca. 10 minute. Intre timp, calim baconul taiat marunt, in ulei impreuna cu piureul de spanac. Calim intr-o picatura de ulei carnea tocata cu un praf de sare si piper. Preparam sosul, amestecand bine smantana cu ouale si parmezanul sau cascavalul ras, un praf de piper si sare, daca mai este nevoie, punand totul intr-o craticioara, pe foc mic, amestecand continuu pana da intr-un clocot si se ingroasa un pic. Se da de pe foc. Se scurg spaghetele bine si apoi se pun inapoi in oala in care au fiert si se amesteca bine cu piureul de spanac calit cu bacon. Pe farfurie, se asaza cate un cuib de spaghete cu spanac, in el se asaza cu o lingura, carne tocata rumenita si apoi se toarna deasupra sosul inca fierbinte de smantana, ou si parmezan. Pofta buna!
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe