Paste si pizza

Reteta Spaghete cu ciuperci si sos tomat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Spaghetele cu ciuperci si sos de tomate este o mancare de paste delicioasa si consistenta. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie lame.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   ciuperci proaspete/conserva - 250 g/150 g
   spaghete - 300 g
   margarina - 100 g
   sos de tomate - 350 g
   1/2 cub MAGGI de ciuperci
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Spaghetele cu ciuperci si sos de tomate este o mancare de paste delicioasa si consistenta. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie lame (cele conservate se trec sub jet de apa rece si se taie lame). Macaroanele se rup, se fierb in apa clocotita in care s-a adaugat 1/2 cub MAGGI si sare, dupa care se trec sub jet de apa rece. Se prepara sosul tomat. Ciupercile se inabusa in 50 g margarina, se adauga sare, piper, sos de tomate si se fierb impreuna 10 minute. Spaghetele se aseaza in tava unsa cu margarina si se tin la cald.




In momentul servirii, spaghetele se amesteca cu sosul de ciuperci si sosul tomat.


Incearca si Gratin de paste cu mazare
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu ciuperci si sos tomat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.