Mod de preparare
Spaghetele se fierb in apa cu sare (conform instructiunilor de pe pachet) si se lasa intr-o strecuratoare sa se scurga.
Maslinele se taie in bucati mici, caperele si usturoiul se taie marunt.
Uleiul se pune intr-o tigaie la incins, in care se prajeste usturoiul apoi maslinele si caperele. Peste acestea se adauga spaghetele si se amesteca totul.
Se condimenteaza totul cu sare, piper si boia.
Spaghetele se servesc calde, cu parmezan ras pe deasupra.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe