Se pun pastele la fiert in apa cu putina sare. Cand sunt gata, se scot intr-o sita si se pun sub un jet de apa rece. Se scurg bine si se asaza intr-un
Se pun pastele la fiert in apa cu putina sare. Cand sunt gata, se scot intr-o sita si se pun sub un jet de apa rece. Se scurg bine si se asaza intr-un vas mai mare. Se spala foarte bine frunzele de busuioc si se lasa la uscat. Se pun apoi intr-un mixer impreuna cu parmezanul, semintele decojite, usturoiul si 2 linguri de ulei. Se adauga sare si piper si se amesteca, obtinandu-se o compozitie omogena care are consistenta unui piure. Se adauga si restul de ulei putin cate putin, amestecand foarte bine. Sosul pesto se amesteca cu spaghetele si se rade deasupra parmezan.
Alte reteta paste recomandate Lasagna Lasagna cu spanac Spaghete ciuperci
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeBomboanele Raffaello sunt printre preferatele mele. Sunt delicioase. Inspiratie: r3nat02006 >:D
Bomboane Raffaello cu stafideIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii