Se oparesc rosiile, se curata de pielita si de seminte. Se fierb pastele in apa cu sare si se lasa sa se scurga. Intre timp, se incinge uleiul intr-o
Se oparesc rosiile, se curata de pielita si de seminte. Se fierb pastele in apa cu sare si se lasa sa se scurga. Intre timp, se incinge uleiul intr-o tigaie mare, la foc potrivit. Se adauga broccoli desfacut in florete si se soteaza 2 minute, amestecand des. Se adauga dovleceii taiati fasii subtiri si se lasa tot 2 minute pe foc, amestecand. Se pun apoi ardeii taiati julien si ciupercile feliate si se calesc si ele 2 minute. Se adauga usturoiul, rosiile taiate felii, sare dupa gust, se calesc impreuna 1 minut, apoi se adauga verdeturile si pastele scurse. Se amesteca bine toate ingredientele, se pun pe platoul de servit si se presara cu parmezan si piper proaspat macinat.
Se serveste fierbinte
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Mâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăO reteta in ton cu vremea de-afara.
Placinta (melcisori) cu mereChiar daca nu esti fan peste, iti garantez ca aceasta reteta de pastrav la cuptor te va cuceri. Reteta video pas cu pas o...
Pastrav somonat la cuptor
Comentarii