Paste si pizza

Reteta Spaghetti alla putanesca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
Adi_24738 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie usturoiul marunt si se caleste in uleiul de masline care s-a incins. Dupa un minut se adauga scrumbiile, maruntite in prealabil, rosiile marun

ingrediente

   Pulpa de rosii la conserva(1 conserva) sau rosii intregi (600 g)
   6 linguri ulei de masline
   400g spaghetti
   2 catei de usturoi
   1 legatura mica de patrunjel (frunze)
   1 lingura buna de capere din borcan
   6 bucati de aciughe (scrumbie in ulei) se gasesc la Metro
   200g de masline negre
   sare
   piper

mod de preparare

Se taie usturoiul marunt si se caleste in uleiul de masline care s-a incins. Dupa un minut se adauga scrumbiile, maruntite in prealabil, rosiile maruntite, maslinele taiate in cerculete. Se lasa pe foc pana scade putin sucul de rosii si se adauga sarea si piperul dupa gust. Se poate pune si ardei iute dupa preferinte.
Dupa ce au fiert pastele se strecoara si se amesteca cu sosul preparat. Se presara patrunjelul taiat marunt si se amesteca bine. La sfarsit se presara in farfurie parmezan.
Se servesc calde cu parmezan presarat deasupra.
Incearca si Paste cu cicale de mare si creveti
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti alla putanesca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite