Paste si pizza

Reteta Sufleu de paste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ceapa se curata si se taie inele subtiri, ardeii se taie fasii. Se pun la calit in uleiul cald. Se adauga carnea apoi pasta de rosii, sare, piper si b

ingrediente

   O ceapa mare
   un ardei rosu si unul verde
   o lingura ulei
   500 g carne tocata
   70 g pasta de rosii
   sare
   piper
   boia de ardei dulce
   200 g cascaval
   300 ml smantana
   9 foi lasagna

mod de preparare

Ceapa se curata si se taie inele subtiri, ardeii se taie fasii. Se pun la calit in uleiul cald. Se adauga carnea apoi pasta de rosii, sare, piper si boia. Cascavalul se da pe razatoare. Foile de lasagna se oparesc 3-5 min. Apoi se scurg. Intr-o forma de sufleu se pun 4 linguri de smantana apoi foi de lasagna si carne tocata. Se repeta operatia. Peste ultimele foi de lasagna se presara cascavalul ras si se toarna smantana ramasa. Se pune la cuptor 50 min.
Se serveste calda.
Incearca si Paste cu dovleac si mirodenii
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de paste" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.