Tagliatelle cu Parmigiano Reggiano este o mancare rapida si delicioasa pe baza de paste si parmezan.
Amestecati ierburile aromatice tocate fin cu untul.
Faceti un rulou din crema astfel obtinuta si introduceti la frigider.
Decojiti rosiile, indepartati semintele si taiati-le cuburi.
Intr-o tigaie turnati ulei de masline. Sotati rosiile, maslinele si caperele in uleiul de masline.
Adaugati sare si piper dupa gust.
Separat, fierbeti pastele al dente. Scurgeti-le si adaugati-le peste sosul de rosii.
Dupa cateva minute, luati tigaia de pe aragaz, adaugati untul si presarati Parmigiano Reggiano.
Serviti tagliatellele cu Parmigiano Reggiano calzi.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradSalata cu sfecla rosie ce a devenit preferata noastra.
Salata Suba cu sfecla rosie si sprot afumatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii