Paste si pizza

Reteta Taitei cu carne si brinza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Taiteii se fierb in apa sarata si se lasa la scurs. Ceapa si usturoiul se toaca si se amesteca cu carnea tocata. Se pun la calit in ulei. Se adauga co

ingrediente

   500 g taitei
   2 catei usturoi
   3 cepe mari
   3 linguri ulei
   500 g carne tocata
   sare
   piper
   curry
   1/2 legatura ceapa verde
   200 g cascaval ras

mod de preparare

Taiteii se fierb in apa sarata si se lasa la scurs. Ceapa si usturoiul se toaca si se amesteca cu carnea tocata. Se pun la calit in ulei. Se adauga condimente. Ceapa verde se toaca fin si se adauga la final peste carne. Se amesteca taiteii scursi cu compozitia de carne si se pun intr-o forma rezistenta la cuptor. Se presara deasupra cascavalul ras si se pun 15-20 min la cuptor. Se garniseste cu patrunjel tocat.
Incearca si Pasta Alfredo
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu carne si brinza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.