Paste si pizza

Reteta Taitei picanti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Taiteii se pun sa fiarba in apa care clocoteste si se lasa o jumatate de ora la foc potrivit. Se spala cu apa rece, se scurg si se lasa deoparte.
Se t

ingrediente

   200 g taitei
   1/2 varza alba
   1 ceapa
   1 ceasca de ulei
   1 lingura bulion de rosii
   sare
   piper macinat

mod de preparare

Taiteii se pun sa fiarba in apa care clocoteste si se lasa o jumatate de ora la foc potrivit. Se spala cu apa rece, se scurg si se lasa deoparte.


Se taie varza fideluta cu lama unui cutit ascutit, se toaca ceapa marunt, se pun impreuna cu o ceasca de ulei sa se caleasca si se lasa sa se inmoaie bine, apoi se ia cratita de pe foc si se raceste amestecul.


Se adauga o lingura de bulion de rosii si se amesteca bine, se mai lasa pe foc cateva minute, apoi se pune amestecul peste taitei si se servesc ca un fel de mancare.
Pofta buna!





Alte mancaruri


recomandate:


Pilaf cu ciuperci si legume


Mancare de pui cu legume si oua fierte


Mancare de spanac
Incearca si Fusilli cu organe de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei picanti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.