Paste si pizza

Reteta Tortellini cu dovleac, busuioc si ricotta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Aceasta reteta de paste este delicioasa, potrivita pentru toamna cand gasim dovleac din abundenta. Tortellini cu dovleac, busuioc si ricotta este o reteta simpla si delicioasa, o alternativa la o reteta clasica de paste de exemplu.

ingrediente

   350 gr dovleac
   2 legaturi busuioc
   255 gr branza ricotta
   200 gr parmezan ras
   sare
   piper negru
   450 gr tortellini
   2 legaturi verdeturi amestecate: salvie
   cimbru
   maghiran

mod de preparare

Taiati dovleacul in jumatate. Tocati marunt jumatate, iar restul tocati-l bucati mai mari . Puneti dovleacul intr-un vas, impreuna cu busuiocul, ricotta si cea mai mare parte din parmezan. Amestecati cu furculita si asezonati daca e nevoie. Umpleti pastele tortellini si fierbeti-le in apa cu sare 3- 4 minute, pana devin moi. Caliti amestecul de verdeturi impreuna cu alte cateva bucati de dovleac in putin unt sau ulei de masline, pana acestea devin crocante si puneti-l peste tortellini.


Tortellini cu dovleac, parmezan si busuioc se servesc cu parmezan ras deasupra.

Incearca si Spaghetti cu ciupercute coapte
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu dovleac, busuioc si ricotta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.