Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Spaghete cu castraveti si ficat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Spaghete cu castraveti si ficat este o reteta gustoasa. Se face rapid si e foarte hranitoare. Aveti nevoie de 250 g

detalii rețetă—

Farfalle cu ficatei de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Am tocat ceapa si ardeiul si le-am pus la calit in putin ulei de masline. Apoi am adaugat ficateii curatati

detalii rețetă—

Macaroane cu ficatei de pasare si sos tomat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Macaroanele cu ficatei de pasare si sos tomat sunt mancaruri cu paste delicioase si consistente. Macaroanele se

detalii rețetă—

Macaroane cu ficat de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Macaroanele se pun la fiiert in apa cu sare, dupa care se scurg si se pun intr-un vas. Separat, se fierb ficateii

detalii rețetă—

Macaroane prajite

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se caleste ceapa si usturoiul. Se adauga carnea tocata si ficateii, iar apoi pasta de tomate si rosiile. Se fierbe

detalii rețetă—

Spaghete cu ficat de pui si crema de ardei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Fierbem spaghetele in apa fierbinte sarata, le clatim si le strecuram. Calim ceapa taiata marunt in ulei fierbinte,

detalii rețetă—

Macaroane cu ficatei de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ficateii de pasare se pun la fiert in apa, se scot dupa primul clocot, se pun sa se prajeasca apoi cu o lingura de

detalii rețetă—

Paste a la Florin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se pun pastele fainoase la fiert, conform cu specificatiile de pe punga. Ceapa si cateii de usturoi se taie marunt,

detalii rețetă—