Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Pentru aceasta reteta de pizza se face un aluat din 250 g margarina, 250 g branza de vaci, 250 g faina, un varf de
detalii rețetă—Se fierb spaghetele, se strecoara si se dau in jet de apa rece. Se pune untul sau margarina intr-o tigaie, smantana
detalii rețetă—Se framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina
detalii rețetă—Pentru spaghete: se pune putina sare in apa in care se fierb spaghetele iar cand sunt gata se scurg de apa si se
detalii rețetă—Sosul bechamel: se pune margarina in vas pe foc si cand se topeste se adauga faina, apoi laptele treptat si se ia
detalii rețetă—Se fierb pastele, se scurg si se spala sub jet de apa rece. Se pun apoi intr-o oala pe foc potrivit se adauga
detalii rețetă—Se amesteca faina cu drojdia, apoi se adauga apa calda, margarina si 1 lingurita de sare. Se face un aluat care se
detalii rețetă—Se fierb spaghetele in apa cu sare, cam 10-15 minute, dupa aceea se trec printr-un jet de apa rece. Intr-un ceaun
detalii rețetă—
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe