Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Pentru pizza cu blat pufos facem aluatul de pizza. Intr-un vas punem: faina,drojdia, uleiul, sarea si zaharul.
detalii rețetă—Spaghetti cu sos de ciuperci este o mancare de post foarte gustoasa. Singura conditie e sa folositi si paste fara
detalii rețetă—O reteta foaste usor de realizat si rapida este cea de taietei cu nuca. Este o reteta de taietei dulci care va fi
detalii rețetă—Aluatul de pizza se face aproape ca si un aluat de paine. Faina se amesteca cu drojdie, sare, zahar si se
detalii rețetă—Amestecati drojdia cu zaharul si cu 4 linguri de apa pentru a prepara maiaua. Dupa ce s-a umflat putin,
detalii rețetă—Drojdia se dizolva cu zaharul,apa si sarea. Se adauga faina si se framanta un aluat tare, apoi se
detalii rețetă—Dizolvi jumatatea dintr-un cubulet de drojdie cu o lingura de zahar si 2 linguri de lapte(incalzit),dupa ce a
detalii rețetă—a) Aluat: 1. drojdia lichefiata cu zaharul si amestecata cu putin lapte caldut se lasa 10 min, la crescut in
detalii rețetă—Pentru aluat de pizza drojdia se amesteca cu 200 ml apa calduta, zahar, 200 g faina si se lasa la dospit pana
detalii rețetă—Macaroanele cu sos de rosii si branza se pregatesc la fel ca macaroanele cu branza. Se face un sos de rosii cu
detalii rețetă—Se amesteca faina cu apa, laptele, drojdia, zaharul. Se adauga uleiul, sare, piper si se framanta bine aluatul.
detalii rețetă—Se calesc ceapa, usturoiul si telina in uleiul incins timp de 3-4 minute. Se adauga apoi rosiile tocate marunt,
detalii rețetă—Drojdia se amesteca impreuna cu zaharul si 100 ml apa calda. Cand a dospit, se adauga faina, sarea, uleiul, 300 ml
detalii rețetă—Vinetele, dovleceii si ardeii se feliaza si se inmoaie pe gratar, iar mozzarela se rade. Drojdia se amesteca cu
detalii rețetă—
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe