Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Gnocchi Mac&Chesse

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 10m 

''Gnocchi Mac&Chesse'', o gustare delicioasa de vacanta pe care am dus-o la rangul de vedeta, deoarece ne place la

detalii rețetă—

Pizza dulce cu finetti si marshmallow

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
gatire reteta 30m 

Din retetele de vacanta nu poate lipsi pizza...chiar si una dulce cu finetti si marshmallow. Inedita, rapida

detalii rețetă—

Scoici gigant ( conchiglioni ) umplute cu branza feta si spanac, cu legume gratinate si nuci

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 30m 

Inspirata din bucataria italiana, reteta de Scoici gigant umplute a facut deliciul intregii familii, dorind sa ne

detalii rețetă—

Tagliatelle cu rosii si busuioc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Tagliatelle cu rosii si busuioc este o reteta de paste foarte simpla si rapida, dar delicioasa in acelasi timp, ce

detalii rețetă—

Ravioli cu urzici

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Am oparit urzicile 3 minute, le-am tocat si le-am calit intro lingura de ulei cu putina sare. Le-am amestecat

detalii rețetă—

Budinca delicioasa de macaroane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru budinca delicioasa de macaroane se fierb macaroanele in apa cu sare, se scurg si se limpezesc cu apa rece.

detalii rețetă—

Cannelloni de primavara

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Telemeaua de vaca, urda, smantana, branza de vaci, ouale si mararul se paseaza cu blenderul. Se topeste untul, se

detalii rețetă—