Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Iata o reteta clasica de pizza cu blat subtire, care pastreaza textura fina si usor crocanta a aluatului
detalii rețetă—Sa nu uitam ca dragostea trece prin stomac, iar pastele cu pui la cuptor, cremoase si gratinate, insotite de
detalii rețetă—• asezati faina pe blatul de lucru, facand o mica gaura in centrul acesteia, in care veti sparge ouale, la
detalii rețetă—Tagliatelle cu Parmigiano Reggiano este o mancare rapida si delicioasa pe baza de paste si parmezan.
detalii rețetă—Este o reteta de salate de paste foarte usor de preparat, perfecta pentru o cina de vara.
detalii rețetă—Tortellini in sos parmezan, cu trufe, biscuiti de parmezan si germeni este o reteta de la maestru bucatar Horia
detalii rețetă—Spaghettini verde este o reteta de paste delicioasa. Pentru a prepara aceste spaghete aveti nevoie de unt, ulei de
detalii rețetă—Spaghete Carbonara cu vin este o reteta rapida si delicioasa. Pentru a face sosul de carbonara trebuie sa folositi
detalii rețetă—Aceasta reteta de spaghete rapide cu parmezan este foarte usor de preparat si te va scoate din incurcatura atunci
detalii rețetă—Puneti parmezanul, busuiocul, rosiile si mozarrella intr-un bol, amestecati si condimentati dupa gust. Taiati
detalii rețetă—1. Tagliatelle Am amestecat in Kenwood (cirligul de aluat) 400 de grame de faina 00, 4 oua si o lingura de
detalii rețetă—Reteta paste cu rosii gratinate este o mancare simpla si usoara. Ingredientele necesare pentru a o prepara sunt:
detalii rețetă—Lasagna de somon este o specialitate delicioasa si o mancare foarte sanatoasa.aveti nevoie de file de somon, foi
detalii rețetă—Taiem ceapa si o calim in putin ulei. Adaugam smanatana lichida si parmezanul ras si lasam sa fiarba putin la
detalii rețetă—
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe