Curatam pestele, nu taiem capul si coada, aruncam doar maruntaiele. Creastam oblic ambele parti exterioare ale pestelui si il asezonam cu sare si pipe
Curatam pestele, nu taiem capul si coada, aruncam doar maruntaiele. Creastam oblic ambele parti exterioare ale pestelui si il asezonam cu sare si piper. Condimentele verzi le rupem putin astfel ca gustul sa fie mai intens. Umplem pestele cu verdeata de busuioc, patrunjel si rondele de ceapa. Taiem o folie astfel incat sa inveleasca pestele de 4 ori. Indoim folia in doua si punem pe ea carofii feliati si ceapa. Punem deasupra pestele umplut si turnem peste el ulei de masline. Punem deasupra bucatele de unt. Invelim pestele in folie si lasam loc pentru sosul care va rezulta. Coacem in cuptor aprox. 20 de minute.
Alte retete culinare recomandate
Zacusca de peste
Ciulama ciuperci
Ciuperci umplute
Ne place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereDin categoria rețetelor de post, dar și din categoria rețetelor cu leurdă, rețete de primăvară, azi am preparat...
Piure de cartofi cu spanac si leurdaSalata de cartofi noi cu dressing de iaurt și muștar este o combinație răcoritoare și gustoasă, perfectă pentru zilele...
Salata de cartofi noi cu dressing de iaurt si mustarO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Mâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăO reteta in ton cu vremea de-afara.
Placinta (melcisori) cu mereLămâile sunt nelipsite din bucătăria mea. Lunile trecute, chiar am avut nevoie de multe lămâi, pentru sucuri,...
Limoncello - Lichior din coaja de lamaie
Comentarii