Preparate cu mamaliga

Reteta culinara Ciulama de pui cu mamaliguta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
eu_monique_08 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Ciulama de pui"
 
Ciulama de pui cu mamaliguta este o mancare clasica, deloc complicat de facut dar la fel de delicioasa de fiecare data. Ciulamaua merge cel mai bine cu mamaliga.

ingrediente

   1 piept de pui,
   1 ceapa,
   1 morcov,
   200g faina,
   sare piper,
   verdeata,
   ulei 50g100g smantana

mod de preparare

Se taie pieptul de pui cubulete si se pune la fiert cu putina sare, dupa ce se spumeaza se adauga ceapa si morcovul intregi. Se scoate carnea din apa dupa ce a fiert apoi se strecoara supa.




Se pune intr-o cratita aproximativ 500ml supa, ulei, sare si putin piper, se adauga faina si se amesteca bine pana se omogenizeaza, dupa ce da in clocot se adauga si samantana, daca ciulamaua este prea groasa se mai poate adauga supa (dupa preferinte).




Apoi se adauga carnea si se mai da un clocot, la final se presara verdeata tocata si se serveste calda cu mamaliguta!


Ciulamaua de pui se serveste calda cu mamaliguta.

Incearca si Mamaliga
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui cu mamaliguta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Preparate cu mamaliga
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite