Se rade branza pe razatoarea mica. Se taie fasii slanina si se prajeste putin. Se face o mamaliga de consistenta mai moale. Pe o farfurie se pun cam
Se rade branza pe razatoarea mica. Se taie fasii slanina si se prajeste putin. Se face o mamaliga de consistenta mai moale. Pe o farfurie se pun cam 2 linguri de mamaliga, se intinde putin, apoi se pune o lingura de slanina prajita, iar deasupra se presara branza rasa, se continua cu inca un strat de mamaliga, slanina si branza. La final, se pune un strat de mamaliga si slanina.
Se poate servi cald dar si rece.
Alte retete recomandate:
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.
Ciorba de legume cu perisoarea) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataO prajitura in fata careia nu poti rezista prea mult. Tare buna langa o cafea sau un pahar cu lapte.
Desert prajitura negresaIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii