Reteta de sos cu carne si mamaliga este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta de mamaliga aveti nevoie de carne de porc, bulion si usturoi.
Reteta de sos cu carne si mamaliga este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne de porc se taie carnea bucatele, ceapa si ardeiul se toaca marunt si se calesc 5 minute in 2 lg de ulei apoi se pune 2 cani de apa si se lasa sa fiarba 1 ora. Se lasa la racit. In alta cratita se pune 5 lg ulei si usturoiul tocat Cand s-a incins se adauga faina si boiaua. Se stinge cu bulion si cu apa in care a fiert carnea. se amesteca rapid sa nu se faca cocoloase. Dupa ce s-a ingrosat se adauga carnea si vegeta si se mai lasa sa fiarba 5 minute
Sosul cu carne si mamaliga se serveste cald
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeProbabil multi o sa ziceti ce tortilla spaniola nu se face cu bacon, dar eu am ales sa pun. Si de aceasta data am folosit...
Tortilla spaniola cu bacon la slow cooker Crock-Pot 4,7 LIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii