Varza calita cu mamaliga si smantana este un delicios fel de mancare romanesc. Pentru aceasta reteta culinara va trebuie o varza.Se taie o ceapa si se pune la calit intr-o cratita cu ulei, se adauga varza taiata si o cana de apa. Se acopera cu un capac si se lasa jumatate de ora sa se caleasca, amestecandu-se din cand in cand. Apoi se pune cimbru, zarzavatul, marar, piper si sare dupa gust. Se mai lasa 5 minute si se stinge focul.
Se serveste cu mamaliga tare si smantana din belsug.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe