Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Papara cu mamaliga

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se curata ceapa si se taie solzisori foarte subtiri si se pune cu 50 gr unt in tigaie pe foc sa se inmoaie, bine.

detalii rețetă—

Reţetă de preparare a papanaşilor din mamaliga cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Reţetă de preparare a papanaşilor. Daca vrei sa mananci o mancare delicioasa, pregateste papanasi. Aceasta

detalii rețetă—

Mamaliga cu ochiuri la cuptor

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se prepara o mamaliga moale in care, cand este fiarta si bine framantata, se adauga o lingura cu unt si una cu

detalii rețetă—

Bulz de mamaliga

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se face o mamaliga potrivita din malai, apa si sare. Aceasta se amesteca cu unt. Se iau din mamaliguta bucati cat o

detalii rețetă—

Mamaliga prajita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se face o mamaliguta mai vartoasa din malai, apa si sare. Cand s-a racit se taie in felii groase de 1 cm jumate, si

detalii rețetă—

Balmos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Freaca 400 ml de smantana pana obtii o pasta fina, dupa care adauga o jumatate de lingurita de sare si pune-l la

detalii rețetă—

Mamaliga in supa de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se curata gaina, se goleste de intestine, se pirleste pe foc viu, apoi se spala in apa rece. Se pune sa fiarba

detalii rețetă—

Mamaliga cu smantana la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se face o mamaliga in apa sau lapte dulce, care se fierbe la foc moale un sfert de ora. Se amesteca cu lingura sau

detalii rețetă—

Budinca de malai cu dulceata de fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pune laptele la fiert si, cind da in clocot, se face focul mic si se adauga malaiul umezit citeva minute in apa

detalii rețetă—

Urs ciobanesc (bulz)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se pune zerul la fiert si, cind este cald bine, se adauga malaiul in ploaie. Se pune sare la fiert o data cu

detalii rețetă—

Mamaliga cu branza de oaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Fierbe 1,5 l de apa cu putina sare. In timp ce amesteci continuu (cel mai indicat e sa folosesti un tel) presara

detalii rețetă—

ciulama cu ciuperci si mamaliga

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

In vasul in care se fierb pulpele de pui se adauga zarzavatul si sare. Cand pulpele si zarzavatul sunt fierte, se

detalii rețetă—

Mamaliga Fabrianeza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5m 

Apa, laptele, sarea se pun la fiert; cand fierbe amestecul, se da deoparte, se presara faina, amestecandu-se

detalii rețetă—

Mamaliga italiana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se pune la fiert cu putina sare cam 3/4 l apa si o lingurita ulei. Cand da in clocot se adauga malaiul (grisat) ca

detalii rețetă—