Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

MAMALIGA CU BRANZA SI OUA LA CUPTOR

complexitate reteta Redusa 

Branza se spala si se rade. Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece. Cascavalul se curata de

detalii rețetă—

Budinca porumb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se incalzeste cuptorul la 180 grade. Se pun in blender, 1 pahar porumb+unt, oua,smantina,faina de

detalii rețetă—

Ghiveci la cuptor

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 

Se curata dovleceii in lung, se spala bine cu apa calduta, se taie in felii (rondele) groase de un deget, se lasa

detalii rețetă—

Balmosel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se face o mamaliga in zerul de oaie (ca si cum am face o mamaliga normala, doar ca in loc de apa punem zer). Se

detalii rețetă—

Mamaliga cu branza la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se face o mamaliga mai moale. Se unge cu unt o forma de sticla ce merge la foc. Se pune un strat subtire de

detalii rețetă—

Urs de mamaliga

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se face o mamaliga potrivit de tare. Se ia cu lingura din ea, bucati de mamaliga de marimea unui mar mijlociu. Se

detalii rețetă—

Oua in malai ca la Meledic

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pune la fiert laptele si cand da in clocot se pune mierea de albine, smantana, si 400 g din casul dat prin

detalii rețetă—

Puricei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Mamaliga pentru puricei trebuie sa fie rece ramasa de la masa precedenta si se frarama cu furculita cat mai marunt.

detalii rețetă—

Puricei boieresti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Mamaliga se sdrobeste cu furculita si se pune intr-o cratita peste untura bine incinsa. Se amesteca permanent pana

detalii rețetă—

Bulz a la Miacori

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Pentru 6 persoane este bine sa se foloseasca 1.5 l lapte de oaie. Se pune la fiert laptele indoit cu apa si cand da

detalii rețetă—

Carnati de casa cu branza si mamaliguta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Se face o mamaliga potrivita din malai, apa si sare. Carnatii se taie felii si se prajesc intr o forma unsa cu

detalii rețetă—

Mamaliga fiarta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Mamaliga buna se face in ceaun. Se pune ceaunul cu apa la fiert. Se pune sare si se presara putin malai. Cand

detalii rețetă—

Mamaliga pripita

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Se pune apa la fiert, cu sare. Cand incepe sa clocoteasca, se toarna malaiul in ploaie, cate putin, amestecand cu

detalii rețetă—

Bulz ciobanesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Mamaliga, mai vartoasa, se modeleaza, cu mainile umede de zer, cuprinzand in interior branza si untul. Se coc pe

detalii rețetă—