Mancare vegana

Reteta Budinca de gazpacho reinterpretat

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 07-12-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Budinca de conopida (Reteta Video)"
 
Budinca de gazpacho reinterpretat

ingrediente

2 portii

   1 buc Castraveti
   1 buc Ardei gras rosu
   1 catel Usturoi
   50 g Tofu afumat
   1 varf de cutit Piper negru
   1 varf de cutit Piper cayenne
   1 buc Avocado
   2 linguri Zeama de lamaie
   4 crutoane mari de paine integrala
   3 Rosii
   5 linguri Seminte de chia
   Sare – dupa gust

mod de preparare

• Scoateti miezul de avocado si adaugati-l intr-un blender;
• Taiati restul legumelor cuburi si adaugati-le si pe acestea in blender;
• Radeti tofu afumat si adaugati-l impreuna cu zeama de lamaie, sarea si cele 2 tipuri de piper, peste restul ingredientelor;
• Adaugati si catelul de usturoi;
• Blendati;
• In momentul in care s-a produs o compozitie omogena lasati semintele de chia la hidratat cca 25-30 de min;
• Blendati, turnati in pahare si lasati la frigider cca 2 ore;
• Serviti cu crutoane de paine integrala;
Pofta buna !
Incearca si Conopida gratinata
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de gazpacho reinterpretat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancare vegana

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.