TOATE INGREDIENTELE TREBUIE SA FIE LA TEMPERATURA CAMEREI 1. Am pus intr-un castronoi faina cu sarea , zaharul si drojdia, si am amestecat bine. 2. A
TOATE INGREDIENTELE TREBUIE SA FIE LA TEMPERATURA CAMEREI 1. Am pus intr-un castronoi faina cu sarea , zaharul si drojdia, si am amestecat bine. 2. Am pus, oul, apoi laptele si untul si am framantat. 3. Am scos-o din castron, si fara faina am inceput sa dau cu ea de masa, s-o framant. 4. Datorita untului, aluatul nu se lipeste. 5. Dupa ce am framantat-o aproximativ un sfert de ora, am pus-o inapoi in castron, la crescut intr-un loc cald, in jur de 35 minute. Nu am lasat sa creasca aluatul un timp anume, pur si simplu l-am lasat sa se umfle "mushkii" pe el. 6. Apoi, am bagat aluatul in forma si l-am mai lasat un pic sa creasca, in total, cam 45 de minute, dupa care am dat la cuptor.
Pofta buna! Reteta Paina calda toast a fost propusa de meLuce pe forum culinar.ro Alte retete de paine gasiti aici: Paine cu orez, Paine in ghiveci, Paine neagra
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii