Paine

Reteta Paine cu cas

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se amesteca drojdia cu putin lapte si zahar. Se lasa totul la dospit 15 minute, apoi se adauga restul de ingrediente si se framanta bine. Se lasa la

ingrediente

   1 kg faina
   600 ml lapte
   drojdie
   250 gr cas
   sare
   zahar
   2 linguri ulei

mod de preparare

Se amesteca drojdia cu putin lapte si zahar. Se lasa totul la dospit 15 minute, apoi se adauga restul de ingrediente si se framanta bine. Se lasa la crescut o ora, apoi se portioneaza pe 2 tavi. Se asaza in tava unsa cu ulei si se mai lasa la crescut 15 minute. Se introduc tavile in cuptor si se lasa la copt 30 de minute.

Se presara cu cas, apoi se mai lasa la rumenit cateva minute, dupa care se poate servi. Alte retete:



Cartofi la cuptor Placinta de dovleac Saratele
Incearca si Paine de casa
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu cas" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paine
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.