Aluatul de paine (dupa reteta lu Alis de Paine de Shabat , jumatate de compozitie este destula. Am lasat sa creasca aluatul doar 30 de minute. I
Aluatul de paine (dupa reteta lu Alis de Paine de Shabat , jumatate de compozitie este destula.
Am lasat sa creasca aluatul doar 30 de minute.
Intindem alautul si asezam pe el umplutura in felul acesta: feliutele de sunculita, cascavalul taiat bucatele, ouale, pe care le-am tait in doua, rosiile uscate, busuiocul si parezanul.
Ungem painica cu ulei de masline si presaram rozmarin.
Dam la cuptor pentru 45 de minute.
Pofta buna!
Reteta Painica umpluta a fost propusa de aliza pe forum culinar.ro
Alte retete de paine gasiti aici:
Paine artizanala ,
Paine cu sunca ,
Paine cu mere .
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineDulceata de ardei iute are un gust dulce - picant, un puternic iz oriental si poate fi servita nu doar alaturi de o friptura,...
Dulceata de ardei iutiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii