Preparate dulci

Reteta Felii de foietaj caramelizat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
luminitanaty postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Falafel (chiftelute de naut) (reteta video)"
 
>
Se amesteca zaharul cu scortisoara si zaharul burbon. Pe masa de lucru punem o cantitate egala de zahar atat cat e foaia de foietaj. Asezam foaia si

ingrediente

   aluat foietaj
   zahar 200 gr
   scortisoara
   zahar vanilat burbon

mod de preparare

Se amesteca zaharul cu scortisoara si zaharul burbon. Pe masa de lucru punem o cantitate egala de zahar atat cat e foaia de foietaj. Asezam foaia si trecem su sucitorul peste, sa se lipeasca zaharul. Procedam la fel si pe suprafata cealanta. Rulam apoi cele doua capete opuse pana la mijloc. Cu un cutit taiem felii subtiri din aluat apoi le trcem pin cantitatea de zahar aromat. Le turtim un pic pentru a le da o forma. Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptorul incins (220 grade C), timp de 15 minute apoi le intoarcem pe partea cealanta pentru a se carameliza ~ 3-5 min.
Alte retete culinare recomandate
Incearca si Batoane cu mac
Daca ti-a placut reteta noastra "Felii de foietaj caramelizat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Preparate dulci
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.