O placinta cu un gust rafinat de branza dulce si cirese
Pentru a prepara blatul vom amestecam toate ingredientele,iar faina o adaugam treptat pana cand obtinem un aluat elastic si nelipicios ce il punem la frigider acoperit cu o folie.
Pentru a prepara umplutura, vor separa galbenusurile de albus, iar albusul il vom bate spuma tare cu 8 linguri de zahar. Restul ingredientelor si zaharul ramas le mixam pana devin o crema.
Crema obtinuta o amestecam cu albusurile batute spuma.
Vom unge o tava in care vom aseza prima foaie de aluat-crema-aluat. Vom introduce tava la cuptor pentru 60 minute la foc mic.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsAnul acesta de ziua fetitei i-am facut un tort exact cum l-a vrut ea, adica sa fie violet cu alb si cu...
Desert tort cu afine si ciocolata albaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii