Din ingredientele pentru foi se framanta o coca, care se lasa sa se odihneasca cel putin 15 minute. Apoi se intind foile, cat mai subtiri. Se rade do
Din ingredientele pentru foi se framanta o coca, care se lasa sa se odihneasca cel putin 15 minute. Apoi se intind foile, cat mai subtiri.
Se rade dovleacul; se pune apoi sare si scortisoara.
Se intinde foaia si se pune dovleac pe ea, apoi se pun 3 linguri de ulei peste dovleac si 2-3 linguri de zahar.
Se ruleaza, se unge cu galbenus de ou.
Se pune in tava si se coace la 180 de grade, cca 30-40 min.
Pofta-buna!
Se presara zahar pudra peste placinta putin racita.
Pofta buna!
Alte retete cu dovleac:
Placinta cu dovleac a fost propusa de Pocahontas pe forum culinar.ro
Placinta cu dovleac postata de Anna Foster pe forum culinar.ro
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsAm pregatit carnati de casa si anul acesta si am profitat de faptul ca am avut atat carne de porc, cat si carne de vitel de...
Carnati din carne de porc si vitelIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii