Am pus faina in vasul robotului. Am adaugat sarea si zaharul, lingura de otet si am dat drumul la framintat. Am amestecat uleiul cu apa si am turnat
Am pus faina in vasul robotului.
Am adaugat sarea si zaharul, lingura de otet si am dat drumul la framintat.
Am amestecat uleiul cu apa si am turnat incet, pe masura ce robotul invirtea la viteza mica.
Dupa framintare, se lasa vreo jumate de ora la odihna.
Apoi se imparte in 5 bile.
Am ras dovleacul cu razatorul robotului.
Am intins foile cu ajutorul miinilor unse cu ulei.
Se pensuleaza foaia(foile) cu ulei, se presara dovleacul ras peste, apoi se presara scortisoasa dupa gust si zahar la fel.
Se ruleaza si se pun pe tava unsa.
Se coc la 180°C pina devin aurii. Se pot pudra cu zahar.
Pofta buna!
Reteta Strudel cu dovleac a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
Alte retete cu dovleac gasiti aici:
Placinta de dovleac,
Prajitura cu dovleac,
Placinta cu dovleac
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineReteta aceasta ma bantuie de ceva vreme, rulada cu capsuni am mai facut, dar Swiss Roll este pur si simplu cea mai buna. O...
Desert Swiss Roll-Rulada cu capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii