Produse de panificatie

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Tort cu ciocolata si vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Tortul cu ciocolata si vin este delicios. Pentru a prepara acest tort aveti nevoie de zahar, ciocolata, unt, vin

detalii rețetă—

Pasca din aluat fraged

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:35m 

Se freaca galbenusurile cu sarea, zaharul si se adauga toata faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca

detalii rețetă—

Plicuri cu marmelada

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Intr-un bol se amesteca branza dulce impreuna cu laptele, uleiul, zaharul tos, sarea si vanilia. Faina se

detalii rețetă—

Moristi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Amestecati branza, uleiul, oul, sarea, zaharul si vanilia. Adaugati faina si praful de copt. Framantati pana

detalii rețetă—

Lintzer cu mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca faina cu 150 gr unt moale, 200 gr zahar, ouale, praful e copt, stins cu zeama de lamaie si 2-3 linguri

detalii rețetă—

Placinta cu prune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca galbenusurile cu zaharul, intr-un castron. Se adauga faina, laptele si praful de copt, iar la urma

detalii rețetă—

Placinta cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca untul moale, faina, zaharul, sarea si praful de copt. Se lasa aluatul la rece 30-40 de minute, apoi se

detalii rețetă—

Placinta cu branza si cacao

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Separa albusurile de galbenusuri. Freaca spuma margarina si zaharul. Adauga treptat galbenusurile, laptele, praful

detalii rețetă—

Blat de tort

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Intr-un castron mare, batem spuma galbenusurile de ou, zaharul si zaharul vanilat. Faina o cernem prin sita si o

detalii rețetă—

Cornulete cu nuca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Se freaca bine untul cu zaharul si se incorporeaza smantana. Se adauga un praf de sare si faina, putin cate putin,

detalii rețetă—

Coronite cu ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se freaca galbenusurile cu zahar, iar albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se inglobeaza in

detalii rețetă—

Painea episcopului

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Batem spuma ouale cu zaharul si adaugam smantana. Amestecam faina integrala cu faina alba, adaugam praful de copt

detalii rețetă—