Produse de panificatie

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Placinta cu iaurt si lamaie

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 1h 

O reteta de placinta delicioasa care este usor de facut!!

detalii rețetă—

Felii de foietaj caramelizat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca zaharul cu scortisoara si zaharul burbon. Pe masa de lucru punem o cantitate egala de zahar atat cat e

detalii rețetă—

Rulouri cu crema

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Aluatul foietaj l-am taiat dupa cum se vede in poza si l-am incolacit pe niste rulouri de lemn. Crema:

detalii rețetă—

Foietaj cu mere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

1. Merele se curata, scobesc de miez si se taie felii. 2. Intr-o cratita se topesc 2 linguri unt la foc

detalii rețetă—

Placinta dulce cu dovleac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Placinta dulce cu dovleac contine aluat de foietaj, zahar scortisoara, nucsoara, frisca, oua si pulpa de dovleac.

detalii rețetă—

Placinta rumena si gustoasa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se intinde jumatate din aluatul de foietaj intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se introduce in cuptor si

detalii rețetă—

Pateuri cu crema de vanilie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se prepara un foietaj din unt, otet, sare si faina. Se prepara apoi crema. Se pun laptele la fiert impreuna cu

detalii rețetă—

Strudel cu rubarba si sos de cocos

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se intinde pe masa si se presara cu faina o fata de masa mai mare. Se intind foietajele si se presara cu alune. Se

detalii rețetă—