Incalziti cuptorul la 220 grade Celsius. Intr-un castron amestecati cu mana toate ingredientele Eu am impartit aluatul in trei, fiecare parte am rula
Incalziti cuptorul la 220 grade Celsius.
Intr-un castron amestecati cu mana toate ingredientele Eu am impartit aluatul in trei, fiecare parte am rulat-o asa Ajunsa aici, in general pun aluatul la frigider vreun sfert de ora, dar nu este neaparat necesar sa fie pus la rece. Dupa aceea se taie in felii cam de 1 cm grosime. Se mai subtiaza putin feliile si se pun in tava neunsa, lasand ceva spatiu intre ele, dupa care le-am bagat la cuptor Si produsul finit, dupa 10-12 minute.
Se lasa sa se raceasca pe un gratar. Se depoziteaza intr-un recipient bine inchis si tin 3 zile. Daca mai puneti si o bere buna alaturi nu vor rezista mult.
Alte retete recomandate:
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiNu avem nici o ocazie speciala, nici o aniversare, dar din cand in cand, imi place sa ii rasfat pe ai mei cu un tort! Un...
Tort cu ganache de ciocolata, mascarpone si mandarineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii