Preparate sarate

Reteta Cornulete de post cu bors

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se dizolva praful de copt in bors, se toarna uleiul, se amesteca bine, dupa care se toarna faina in ploaie, pana se formeaza o coca suficient de tare.

ingrediente

   1/2 l ulei
   350 ml bors
   un praf de copt
   faina cat cuprinde

mod de preparare

Se dizolva praful de copt in bors, se toarna uleiul, se amesteca bine, dupa care se toarna faina in ploaie, pana se formeaza o coca suficient de tare.


Se framanta, se intinde cu sucitorul pe tabla infainata, apoi se taie in patrate,


cu latura cam de 4 cm.


In mijlocul fiecarui patrat se pune gem, rahat taiat sau marmelada. Se infasoara in forma de cornulete si se coc la foc potrivit.


Cand sunt gata, se pudreaza cu zahar vanilat.
Pofta buna!





Reteta Cornulete de post cu bors a fost propusa de Valerica pe forum culinar.ro





Alte retete de cornulete gasiti aici:


Melcisori cu nuca (de post),


Varzari moldovenesti ,


Strudel cu dovleac MAYA (1)
Incearca si Placinta cu cartofi si telemea
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete de post cu bors" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Preparate sarate

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.