Preparate sarate

Reteta Cornuri cu sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
Pica postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se cerne faina si se pune intr-un bol. Se face o adancitura in mijloc in care se pun: drojdia amestecata cu zaharul si dizolvata in lapte caldut, sa

ingrediente

   150 ml lapte
   1 lingurita zahar
   3 oua
   6 linguri ulei
   1 plic drojdie uscata
   un praf de sare
   aprox. 500 g faina
   sunca sau parizer
   chimen

mod de preparare




Se cerne faina si se pune intr-un bol. Se face o adancitura in mijloc in care se pun: drojdia amestecata cu zaharul si dizolvata in lapte caldut, sare, 2 oua si ulei. Se framanta aluatul si se lasa sa creasca pana isi dubleaza volumul. Se intinde cu sucitorul o foaie din aluat si se taie triunghiuri potrivite care se ung cu ou batut cu sare si piper.Se aseaza pe fiecare triunghi cate o bucata de sunca sau parizer, apoi se ruleaza aluatul de la baza spre varfuri, dand forma de corn. Se ung deasupra cu ou batut si se presara cu chimen. Se pun in tava unsa cu ulei si se coc aprox. 25 minute, pana capata o culoare rumena si frumoasa.
Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights


Alte retete recomandate:
Incearca si Suberek
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu sunca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Preparate sarate

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.