Preparate sarate

Reteta Focaccia cu sfecla si branza feta

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
gatire reteta 1h 
Burcea Vasilica postat de
Postat pe: 13-10-2018
Adaugă în cartea de bucate
un minunat preparat de toamna

ingrediente

4 portii

   Ingrediente : (pentru 3 buc)
   400gr faina alba “000”
   100 gr malai
   200 ml apa
   100 ml lapte
   25 gr drojdie de bere proaspata
   4 linguri ulei de masline
   1 lingurita sare
   1 lingurita zahar
   150 gr branza feta
   2 sfecle fierte
   1 crenguta de rozmarin
   1 lingurita susan negru

mod de preparare

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia rezultata se torna peste faina amestecata cu malai si se framanta bine aluatul. Aluatul rezultat se unge cu ulei de masline ca sa nu prinda crusta si se lasa circa 2 ore la dospit.
Se unge tava de copt cu ulei de masline si se presara putin malai.
Se asaza focaccia in tava de copt, apoi se orneaza cu felii de sfecla fiarta, frunzulite de rozmarin, se presara susan negru si se mai stropeste cu putin ulei de masline.
Se da la cuptor la foc mediu pana devine brun aurie.
Se serveste cu bucatele de branza feta sfarmitata si patrunjel.
Pofta buna !
Incearca si Covrigi americani
Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia cu sfecla si branza feta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Preparate sarate

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.