Preparate sarate

Reteta Foietaj cu spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Decomgelam foietajul
Se stoarce carnea din carnati. Se curata spanacul si se opareste; se stoarce, se toaca si se paseaza cu carnea din carnati si cu

ingrediente

   250 g spanac
   375 g carnati
   2 oua
   sare
   piper
   15 foi de aluat de foietaj congelat (675 g)
   6 fileuri de piept de pui (a 100 g)
   2 galbenusuri
   2 linguri

mod de preparare

Decomgelam foietajul


Se stoarce carnea din carnati. Se curata spanacul si se opareste; se stoarce, se toaca si se paseaza cu carnea din carnati si cu ouale.


Se sareaza si se pipereaza apoi il bagam la frigider.


Se incinge cuptorul la 200 °C.


Se suprapun de 6 ori cate 2 foi de aluat; se intind pe planseta 6 foi dreptunghiulare (25 x 20 cm). Se sareaza carnea. Aluatul se unge cu amestecul de spanac si se asaza deasupra cate un file.


Se ung cu apa marginile de aluat si se pliaza peste


umplutura. Se asaza pe o tava tapetata cu hartie de copt,


cu partea pliata in jos. Se bat galbenusurile cu si se


unge aluatul; se coace 35 min.


Din resturile de aluat se decupeaza puisori, cu o forma; se ung cu galbenusuri, se coc 10 min. alaturi de pachetelele de pui.
Alte retete culinare





Salata de vinete


Salata cartofi


Ciuperci cu spanac
Incearca si Pogaci cu jumere
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu spanac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Preparate sarate

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.