Am facut un aluat moale, care nu se lipeste (de paine). Am amestecat carnea cu ceapa, sare si restul condimentelor. Am intins aluatul in foaie nu foar
Am facut un aluat moale, care nu se lipeste (de paine).
Am amestecat carnea cu ceapa, sare si restul condimentelor.
Am intins aluatul in foaie nu foarte subtire, am taiat discuri de ~8,5cm.
Am pus pe fiecare cate 1 lgt carne. Am unit marginile si apoi le-am sigilat cu ajutorul unei furculite.
Am uns cu un amestec de ulei de masline, apa calda si sare grunjoasa (ca la focaccia) si am lasat 15 minute sa mai creasca.
Le-am copt la 200 gradeC, ~ 10 minute.
Daca preferati, le puteti praji in ulei.
Se pot umple cu diverse umpluturi: cu ricotta si ardei, verdeturi.
se mai pot face cu: rosii si mozzarella, spanac, sunca, ciuperci etc.
Pofta buna!
Reteta Minipanzerotti a fost propusa de PaulaM pe forum culinar.ro
Alte retete de coltunasi gasiti aici:
Coltunasi cu carne de pasare ,
Coltunasi cu carne de vaca din Bucovina ,
Coltunasi cu branza de vaci
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeVegane...si irezistibile!
Prajiturele cu cocos si lamaieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii