Preparate sarate

Reteta Paine parfumata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se amesteca drojdia cu zaharul, apoi se toarna 200 ml apa calda si se amesteca. Se adauga restul ingredientelor, se amesteca bine, apoi se framanta a

ingrediente

   25 gr drojdie
   10 gr zahar
   600 ml apa calda
   500 gr faina de grau neagra
   500 gr faina de grau alba
   20 gr sare
   25 ml sirop de artar
   15 ml ulei de masline cu busuioc
   15 ml ulei de masline cu ardei si usturoi

mod de preparare




Se amesteca drojdia cu zaharul, apoi se toarna 200 ml apa calda si se amesteca. Se adauga restul ingredientelor, se amesteca bine, apoi se framanta aluatul. Se lasa la crescut 45 de minute, dupa care se impatureste in 4 si se mai lasa la crescut 45 de minute. Se imparte apoi in doua si se asaza bucatile in tava de copt, unsa cu putin ulei de masline si se mai lasa la crescut o ora. Se introduce apoi paine in cuptorul incalzit si se lasa la copt 50-60 de minute.
Se serveste dupa ce s-a racit.





Alte retete:





Papanasi Legume la cuptor Aluat de clatite
Incearca si Carnaciori in aluat
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine parfumata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Preparate sarate

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.