Preparate sarate

Reteta Paste cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Piperul sechuan si usturoiul taiat marunt se prajeste in ulei, apoi adaugam carnea tocata si restul condimentelor. Se calesc pe foc moale amestecand c

ingrediente

   400 g carne (sunt buni si racii sau file de peste)
   1 lingurita de piper de sechuan
   3 linguri de pasta de tomate (amestecata cu 1 lingura de supa si cu o lingurita de miere)
   1 lingura de sos de chili
   1 lingurita de zagar
   1 lingura de sos de soia
   1 lingura de ulei
   taitei sticlosi sau fidea
   4 linguri de vin alb sec
   2 catei de usturoi
   cand servim 2 cepe noi

mod de preparare

Piperul sechuan si usturoiul taiat marunt se prajeste in ulei, apoi adaugam carnea tocata si restul condimentelor. Se calesc pe foc moale amestecand continuu (dureaza la racii din conserva si peste 1-2 minute iar la carne de vita 20-25 minute).

Se adauga taiteii fierti si strecurati si se servesc decorate cu "trandafiri din ceapa” sau cu rondele din ceapa noua.
Alte retete



Ciorba de perisoare

Spaghete gratine
Incearca si Coltunasi umpluti cu spanac si maduva
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Preparate sarate

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 48 %
269.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.