Preparate sarate

Reteta Pateuri, aperitive rapide

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Untul la temperaura camerei se taie cubulete, se pune peste faina si se omogenizeaza.
Apoi se pune si brinzica, si cind si ea este omogenizata am int

ingrediente

   cantitati egale de unt
   faina si brinza de vaci bine scursa:cate 400 grame de fiecare
   plus o mina de parmezan ras
   umplutura: ceapa ciorii
   rosii uscate si bacon
   etc

mod de preparare

Untul la temperaura camerei se taie cubulete, se pune peste faina si se omogenizeaza.


Apoi se pune si brinzica, si cind si ea este omogenizata am intins grosier si am pus o mina de parmezan.


Am strins aluatul, am infoliat si am dat la rece pina azi.


Peste aluatul intins grosier, punem umplutura, rulam si reintindem, decupam si asezam in tava. Ungem cu galbenus si presaram parmezan. Eu am intins aluatul subtire, voi puteti sa il intindeti mai gros, sa iasa mai pufoase.
Pofta buna!





Reteta Pateuri, aperitive rapide a fost propusa de raluca elena pe forum culinar.ro





Alte retete de aperitive gasiti aici:


Saleuri cu brinza de vaci,


SARATELE SUPER-GUSTOASE,


Saratele de cascaval
Incearca si Rasucite cu branza si oregano
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri, aperitive rapide" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Preparate sarate

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.