Placinta cu sunca si spanac este o mancare foarte gustoasa. Pentru prepararea acestei retete de placinta aveti nevoie de sunca, masline, ceapa, spanac, oua, branza topita, foi de placinta si condimente.
Placinta cu sunca si spanac este foarte gustoasa. Pentru prepararea acestei retete de placinta sunca se taie cuburi, ceapa verde rondele, spanacul se taie fasii, iar ouale se bat cu branza topita. Se adauga apoi sunca, ceapa verde si frunze de spanac. Se sareaza si se pipereaza. Se ung cu ulei 6 foi de placinta si se imbraca cu ele o forma de tarta. Se repartizeaza umplutura in strat uniform si se asaza bucatele de branza albastra pe tarta. Se coace la cuptor cca 30 de minute, iar cu 10 minute de-a fi gata se presara peste placinta 3 linguri seminte de pin.
Placinta cu sunca si spanac se serveste dupa ce s-a racit.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCea mai buna mancare de fasole o fac eu! Stiati, nu? :))
Mancare de fasole cu pastrama de porc afumataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii